Postad den .

Likt tidigare år så kommer vi erbjuda två tillfällen att träna inför Night Trail Run! Träningarna brukar vara väldigt uppskattade och brukar samla ett 50-tal löpare. Träningarna vänder sig både till dig som är helt ny på att springa i skogen och till dig som är van vid det och vill ha ett trevligt träningspass. Träningarna är ett utmärkt tillfälle att pröva Night Trail, om man är lite osäker på vad det är eller om man vill testa utan att behöva ge sig ut i skogen ensam.

Vid varje träningstillfälle kommer det finnas två grupper, en för lite längre löpning, ungefär 10 km, och en för en liten kortare tur i skogen, ungefär 5 km. Tempot i vardera grupp anpassas så att alla klarar av att följa med. Slingorna för vardera grupp kommer gå både i skog och på stig/väg, men kommer inte vara samma som årets tävlingsbana.

Varje grupp kommer ledas av erfarna orienterare från arrangörsklubben Attunda OK, som guidar alla rätt i skogen och ser till att ingen blir ensam.

Träningstillfälle ett är onsdag 19 september med samling 19.00 vid stora parkeringen vid Bögs gård i Sollentuna.

Träningstillfäle två är onsdag 10 oktober med samling 18.30 vid stora parkeringen vid Bögs gård.

 

Är du anmäld till höstens lopp? Om inte, anmäl dig innan sista augusti för billigare anmälningsavgift! Du anmäler dig här.