Här kan du se banan från 2017. Den fick mycket beröm, även om det var lite väl lerigt på sina ställen.

Vi jobbar på att ytterligare förbättra banan till 2018 och kommer berätta mer om den framöver.

 

 

Bilder från banan

 

bana-1

Bild från den stora höjden, precis efter 1-km passeringen. Fin, lättlöpt tallskog utan några hinder som sänker farten.

 

bana-3

Bild från skogspartiet efter passering av 2-km. Granarna står tätare, mossa på marken och lite sämre sikt. Att springa fort här är en utmaning!

 

bana-5

Bild från ”Brända berget”, vid 5-km passering för den längre banan. Ett berg som brann för länge sen, vilket ger gles tallskog på toppen med lite undervegetation och snabba km-tider. Här är det kul att springa i mörker!

 

bana-6

Bild från en av stigarna mot slutet av banan. Ingen vila när man springer i skogen, även på stigar måste man vara aktiv och inte bara ”springa”.

ntr_bog-13

På slutet passerar banan ett ängsparti där man springer på spång. Ni som varit med tidigare år känner igen er här. Och var lugn, det är en riktigt bra spång att springa fort på. Inte långt kvar nu!

ntr_bog-14

Bild från början av upploppet. En försiktigt sluttande backe i tallskogen, där du ser ljuset från målet. Är man fortfarande pigg kan man ta ut det sista här, det är hårt i marken så här man kan springa fort!

ntr

De sista meterna innan målgång. Välkommen i mål! Grattis till ett väl genomfört lopp, för du är väl anmäld? Om inte, klicka här med detsamma!