Postad den .

I samband med de senaste tre årens Night Trail Run har delar av anmälningsavgiften under en period skänkts till olika välförande ändamål. 2015 skänkte Night Trail Run 10.000 kronor till Röda Korset, 2016 1250 kronor till Rosa bandet och 1250 kronor till Blå bandet och under 2017 skänkte vi 4000 kronor till Bee urban.

Även i år kommer vi skänka pengar till välgörande ändamål och i år har vi valt att hjälpa Läkare utan gränser med deras verksamhet. För varje anmäld mellan tisdag och torsdag går 50 kronor direkt till behövande människor, jorden runt.

 

Läkare Utan Gränser är en neutral, medicinsk hjälporganisation som bland annat tagit emot Nobels fredspris för sina insatser världen över. Läkare Utan Gränser bidrar främst med medicinsk hjälp vid humanitära kriser, men bidrar även med andra typer av förnödenheter där det behövs. Ett bidrag till Läkare Utan Gränser är ett bidrag för människor i nöd.

Om du vill läsa mer om Läkare Utan Gränser kan du göra det här.

Vill du kombinera en god insats med en trevlig upplevelse? Anmäl dig innan torsdag 23:59 så skänker Night Trail Run 50 kronor per anmäld till Läkare Utan Gränser!

Inte anmäld? Du anmäler dig här!